Tuesday, June 2, 2009

30-31 May 2009 - episod 1

2 sahabat, 2 saudara... sebenarnya lama tol kami x bergambar bersama.
ini pula birthday party mengejut.. Mama rupanya telah dipanggil ke depan untuk menyambut harijadinya 5 may lalu. aku, apis dan eli dah tahu kami buat bodo je.... hehe
sblm pengantin berarak, bunga api dipasang di beberapa tempat. seronoknya, aku pun tumpang sama. Pak Itam juga turut menjemput anak yatim untuk memeriahkan program perkahwinan ini. Malam ini turut diadakan Majlis Berinai untuk pengantin
Masa ni acara bunga api dah nak start.. sempat le posing jap
Suasana dlm dewan.. oh ye acara malam bermula.
Nape ni apis, ambil gambar blur ni ish ish kata pro heheh nasib akak cun gak le
Inilah aktiviti yg sering dilakukannya ketika bersendirian, hisap jari. tarik tudung aku, hisap jari aku hehe
Alief, nape bulatkan mata lak ni nak hehe memang pantang tgk kamera.. lg dibulatkan mata.
Inilah kami... Bro and Sisters. Mohd Hafiz, Siti Bashah and Nur Eliza
Eli dan ayah.. posing bersama anak dan cucu
Selepas akad nikah, semua mula bergerak ke dewan komuniti DBKL tmn melati utk acar seterusnya sehingga malam....
Sebahagian hantaran. Hantara duit aku pun lupa nak tanya berapa hehe
Suka le Alief ada org nak je dukung dia... tp tak boleh lama sgt. dia cari gak mummy atau papa dia. ish budak ni
30 May 2009 merupakan tarikh istimewa 4 my cousin ni le, NuRaIn AdNaN dan GaDdAfI. Memang meriah le suasana ditambah dengan berbagai majlis yang diadakan... ok aku mulakan dengan majlis pernikahan ye. MM.. lebih kurang jam 5.45 ptg tp akupun terlewat beberapa minit. Husband le, lalu Duke banyak kali pun terlajak lg heheh kata org KL (konon je tu). Ingatkan aku paling lambat, tp rupa2nya ada insan lg lambat dr aku. sapa lagi adik aku le, Eli merangkap Dr. gg aku hahaha. beriya tepon aku tanya nak tanya jam berapa, akhirnya hehe ... mmm.. Dan aku lak sblm g masjid sempat le beli cendawan goreng dan pisang goreng kt kedai yg paling sedap di depan Giant Taman Permata. Adoi.. tambah kalori. tp memang kami x lunch lg pun haritu. Sampai di masjid, semua org dah ada. Mama terus dukung Alief... Alief biasa le

video
video

No comments: