Monday, May 11, 2009

Team Building May 2009 - sessi 1 / day 1



Nak naik bukit, ya Allah. memang le berjanggut. rasa mcm dah bongkok belakang ni hehehe boleh kurus ni aku kalau duduk lama situ. yeke...




Menu malam pertama.. selera kampung memang sedap
ini mcm nak buat video klip lak hehehe

Ok seperti tahun-tahun sebelum ni division aku memang akan anjurkan team building. Pasti semua tahu tujuannya bukan... (yes, nyanyi ramai2 k.. apa yang penting, KERJASAMA.) tahun ni kami semua dibawa ke sebuah taman, Taman Negara Kuala Tahan, Pahang. Wah aku mmg excited je. sebab apa? aku memang suka main air...walaupun x pandai berenang. masa induksi memang acara rakit aku minati, sukan air.

ok ok membebel lebih le pulak... induksi dah berlalu. ok kami semua bertolak menaiki bas universiti. sebuah bas, sebuah pajero, 2 buah kenderaan persendirian, sebuah xtrail dan my big bos, nissan fortuner 2.7.... wah mengancam le kereta ni. Hitam itu menawan... kan

tiba di tempat penginapan lebih kurang jam 4 petang utk check in. Jauh juga dr KL, nasib le kuar awal jam 12 tengahari. ada yg ckp 2 jam setengah le, 3 jam le. mmm semuanya x betul. itulah nak berjalan jauh masuk sekali masa utk berhenti minum dan solat, baru le betul. kalau lewat lg, alamat lg lambat le sampai dan semakin letih le kami. yelah, kalau sampai lambat, mana ada masa nak berehat. Fikirlah kan....

tempat kami duduk tu, Teresek View Hotel. Ok le... tp ada kekurangan dan kelebihan.. kelebihannya ialah murah hehe sekepala rm280 utk 3 hari 2 malam siap pakej semua. kekurangan, air susah, xde tv, xd rak dalma bilik air dll. Tp aku x kisahlah.. janji ada toilet bersih, katil nak tidur. kalau dlm khemah lg naya... kaum wanita x sesuai dok khemah

oh ye hari pertama bos belum sampai, ada meeting. jd hari pertama lebih kepada suai kenal tempat baru tu. waktu malam diadakan briefing untuk program hari seterusnya. makanannya walaupun nak biasa, tp ok le... sedap gak utk selera aku org biasa ni... x tahu le pulak org lain ye.

mcm biasa, aku ada gak kamera tp dalam pada tu aku nak gak tumpang kamera org lain. peduli apa, free hehehe. sapa nak marah, suka hati korang le...

Ini antara gambar2 utk hari pertama kami... oh ye sesiapa berminat nak adakan program kt sini, boleh contact aku. aku bg nombor tel. korang boleh gak ambil pakej mahal sikit kalau nak hotel mahal... ikut budget le ye

4 comments:

aries said...

ralat kepada statement anda..keter big boss Fortuner 2.5...hehhehe..lagi satu hitam tu menawan..tu keter bos ke i..i pun tak cerah mana..ekekkekekekke

ct said...

adui... pening le I dgr statement u ni. tp yg penting, aaa sedar diri gitu (nampak sgt 'kekurangan' mengenai kereta ni, buat2 pandai je)

Wahdaniya_agus said...

wahhh..
bestnye lau dpt itot montot abg..
heheheh...
akak nk nenok gamba2 pi team building buleh.. ;)
ne tahu ade gamba abg kita yg
emsem... :">
hehehehe

ct said...

nisah wife agus ke ni hehege gambar abg awak semua akka dah bg dia