Thursday, December 11, 2008

Pengumpul magnet peti ais

Hasilnya.....


Pemberian dari teman-teman n my boss

Ini pula, hadiah dari hubby. Tp banyak dah hilang sebab ramai gatai tangan tol


From my lovely sister...

Untuk pengetahuan semua, aku salah seorang pengumpul magnet peti ais. Pantang kalau aku tahu sesiapa sahaja nak bercuti ke luar atau dalam negeri, memang aku akan pesan. Kalau tak pesan ber'wang' hehe pesan free je le. Rasanya dah penuh gak peti tu.. tp ada yang dah hilang sebab bebudak geram tgk colorful. Terima kasih kepada yang sudi merealisasikan 'minatku' ini..

2 comments:

Illi Ainaa said...

hihi. keep it up sis ! :)))))

aina taleh start hobi ni lg. cz tadek my own fridge. hehe. myb later! :P

Illi Ainaa said...

from men in black :

~yang tulisan cina kaler merah tu makne die all wishes comes true !! hehe. tak caye tanye org cina. :PP