Monday, June 21, 2010

Hari Papa...

salam hari isnin untuk semua... 21 Jun 2010. Bosannya kalau fikirkan hari isnin ni, budak dah mula sekolah. of course jalan dah mula le sesak, sampai kena keluar awal walaupun opis bukannya jauh kt mana.
semalam kebetulan jatuhnya Hari Bapa, Hari Papa, hari Daddy, Hari Ayah, Hari Abah etc.. pagi2 dah ckp kt papa jgn lupa harini hari awak. apa awak nak, just ckp je. sekelip mata saya bg huhuhu tp limited edition. Ckp besar, nasib hsuband x minta kasut timberland ke (kesukaannya). destinasi kami ke wangsa walk... yg kelakarnya jalan punya jalan aku lak yg terbeli baju (untuk majlis apis sabtu dpn kt titiwangsa).. aik papa kata siapa yg sebenarnya sambut ni. hehehe. Tp papa yg cerewet akhirnya x beli apa2pun, budget mummy pun rendah je kan kan. kami singgah di Domino dan take away sebungkus plastik utk 3 org.
hasilnya inilah juadah untuk kami sambut hari Papa.. tp Alief setiap hari x pernah jemu panggil Papa, papa, papa.. even buka mata terus sebut nama papa. nama mummy tenggelam terus... apa nak buat, anak papa.

Yummy, aku mmg suka domino. kami tidak berapa gemar pizza hut, kalau yg ni bole habis le.

Bawah ni gambar budak yg dah kenyang, tayang bdn yg gagah. heheh mcm2 (nasib x letak gambar papa yg buat aksi sama mcm anak kesayangan dia ni)

2 comments:

Cik Moon said...

comel sungguh muka alief...haha.. kak siti.. update story baru...hehehehe... nak baca nie.. ^_^

Cik Moon said...

kak siti..meh amek award dari moon
http://cikemon29.blogspot.com/2010/07/saya-budak-baru-nak-belajar-klu-salah.html