Sunday, June 21, 2009

hepi papa's day

Part B tu alief tulis... senget ditolaknya...
Inilah hasil....... Siap dpt hadiah CD lg...
21 June, hari bapa kan.. my hubby tahun pertama utknya. aku fikir apa nak bg agaknya.. so saturday morning aku dgn alief kuar drive g 7e. hehe buntu sebenarnya. last aku beli kad ucapan, so simple tp bermakna. Bersama-sama Alief, kami menulis di atas kad tu hehehe. bila papa bangun tidur, terus ku hulurkan melalui Alief... sengih je papa terus dia suruh lekat ke peti ais. ini je yg mampu kami berikan untuk papa...
Mengenai hari bapa ni, bila ku fikirkan... telah terjalankah tanggungjawab kita selama ni. Yelah dulu berdua. bila bertiga, tugasnya semakin berbeza. semakin berat. di sebelah kanan husband kita dan di sebelah kiri anak... mana satu agaknya nak didahulukan. antara kehendak suami utk secawan air atau tangisan anak? sebenarnya kalau x silap aku, ada pernah menyatakan yang dalam apa hal pun keizinan suami diperlukan dan kehendak dia didahulukan... apakah aku dan para isteri semua telah melaksanakannya.... bagi suami yang memahami, hal ini akan nampak lebih mudah lagi bukan....
Selamat hari bapa, untuk semua kenalanku, sahabat dan anda.. Dan untuk Papa, setiap hari adalah hari bapa... muah....

2 comments:

asrina said...

bagi akk yg anak tecit2x ni, keunderstandingan somi amatlah perlu, so dia tak demand sgtler nak layan dia lebey2x, sory to my hb..

ct said...

Xpelah kak.. yg pentg ur huby understanding le gitu kan kan seb ada gak org yg pesen x bole nak faham... ish nasib x dpt gitu