Sunday, February 22, 2009

Gelagat si Alief


Empuknya landing kt mummy, tu yg tak nak berganjak tu. letak je mulalah ada suara-suara merdu dari Alief

Akhirnya husband belikan buaian besi untuk Alief supaya dia dpt tidur dgn aman tanpa perlu landing pada mummy nya hehe tp di rumah nenek, dia lena tidur di tilam kecilnya. mengada-ngada le dengan mummy ni.


Semasa berusia 26 hari itu, aku sempat mengambil beberapa posing Alief Imran. Tetapi memang susah sebenarnya nak ambil gambar dia senyum atau sengih... baginya tidur lagi sodap.

5 comments:

Eyna Shariff said...

alaaaa anak teruna sorang nie.... ummie nk ciummmmmm arrrrr..... geremmmm!!!! bilalah ummie dpt jumpa alief lg kan??? errrmmm... mummy???? sila jawab.........

asrina said...

Gerammm sbnrnya tgk baby baru lahir nihh tulus mulus jer muka tuu..bila bsar skitt geram dgn perangai dia pulakk..anyway ct belajarlah ilmu2 membesarkan anak dgn yg berpengalaman spy anak tu akan menjadi aset yg berharga kepada ibu/ayah/org yg berjasa dgnnya..
emm rasa nak ada anak kecik lagi...

ct said...

boleh je nk jumpa bila pun mi hehe. yq ye kak sarina

Dina said...

comelnye Alief.!!

*Cubits*

:)

kujanviva said...

comel betol muka baby kak b ni ha muka org xda dosa syok betol tgk :D